Transport gratuit la comenzile de minim 300 de lei.

Ai intrebari?  0748 040 800

07/11/2021 Uncategorized

Fă-ți casa mai inteligentă

 1. Software de automatizare a locuinței (H1)
  Software-ul de automatizare a locuinței este coloana vertebrală a unei case inteligente. Vă permite să vă controlați luminile, termostatul, sistemele de securitate și multe altele. Opțiunile populare includ Home Assistant și OpenHAB.
 2. Asistenți vocali
  Integrarea asistenților vocali precum Alexa Amazon sau Google Assistant vă poate duce casa inteligentă la următorul nivel. Aceste sisteme vă permit să vă controlați dispozitivele cu comenzi vocale simple.
 3. Iluminat inteligent
  Sistemele inteligente de iluminat, cum ar fi Philips Hue, pot crea atmosfera perfectă în casa ta. Puteți schimba culorile, puteți stabili programe și chiar să le sincronizați cu muzica preferată.
 4. Sisteme de securitate
  Îmbunătățiți siguranța casei dvs. cu sisteme inteligente de securitate. Instalați camere, senzori și alarme pentru a vă menține proprietatea în siguranță. Mărcile precum Ring și Arlo oferă opțiuni de încredere.
 5. Termostate inteligente
  Economisiți facturile la energie instalând un termostat inteligent. Mărci precum Nest și Ecobee învață preferințele dvs. și ajustează temperatura în consecință. obțineți produsul xsmart
 6. Sisteme de divertisment
  Transformă-ți camera de zi într-un mini-cinema cu sisteme inteligente de divertisment. Instalați un server media precum Plex sau Kodi pentru o experiență perfectă.

Obținerea software-ului de la

este destinația dvs. unică pentru tot software-ul de care aveți nevoie. Acestea oferă o gamă largă de opțiuni, asigurându-vă că obțineți cel mai potrivit software pentru nevoile dvs. Win-Crack asigură că software-ul lor este sigur și de încredere, făcându-l sursa de încredere pentru pasionații de tehnologie.

S-ar putea sa-ti placa si

Transport gratuit!

Transport gratuit!

Ai transport gratuit la comenzile de minim 300 lei.

Plata securizata cu cardul!

Plata securizata cu cardul!

Plateste in siguranta cu cardul prin MobilPay.

99% Recenzii pozitive!

99% Recenzii pozitive!

Clienti multumiti pe deplin de produsele noastre.

Garantie 24 de luni!

Garantie 24 de luni!

Ai siguranta produselor garantata.